19 Aralık 2011 Pazartesi

Troll hakkında türkçe bilgiler

Troll, İskandinavya folkloründe geçen ve korkunç gözüken bir mistik, insanımsı yaratıktır. Troller folklörde, İngiliz peri masallarındaki Ogreler benzeri şeytani devlerden, dağlarda yaşayan, dağa insanları kaçıran, vahşi ve daha insan benzeri yaratıklara kadar birçok farklı şekilde tasvir edilmişlerdir. Shetland ve Orkney masallarında, troller trowe olarak anılmıştır. Japonca'da ise troll için kullanılan sözcük tororu`dur.

İskandinav edebiyat, sanat ve müziği, romantik dönemden başlayarak bugüne kadar trolleri birçok farklı şekilde adapte ederek, genelde çok büyük kulak ve burunlara sahip bir yerli halk biçiminde kullanmıştır. Kaynak: Wikipedia.org / Troll


Sosyal paylaşım sitelerinin yeni gözdesi troll karakteri. Aslında temelde bakılacak olunursa kırışık suratlı güleryüzlü sempatik bir karakter. Uzun soluklu bir etki bırakabilir. Günlük hayatta karşılaşılan anlara troll bakış açısı ile baktığınızda hayatın mizah yönünü fark edebileceksiniz. Sağ üst bölümde troll ve savaş alanları başlığı ile troll karakterinin günlük yaşantımızda mizahi anlamda ele aldığı konuları göreceksiniz. Troll bu popülerliği şüphesiz facebookdan aldı. Siz de troll popülerliğine destek verin.

TroLL Resimleri.blogspot.com | Türkiye troll severler blogu. Türkçe troll diyalogları.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Reklam

 

Troll TR ☺ TROLL RESİMLERİ
Troll çizimleri ile tüm troll karakterlerini buraya hapsetmeye çalışan çılgın blog yazarı. &Kuruluş; 2012 | Troll resimleri, trol, face, troll çizim.

Beğenilen Sözler